Upasteuriseret caviar fra sibirisk stør. Den varierer i farve fra grå og sort til gyldenbrun kastanje. Man fornemmer smør, hasselnød og valnød i smagen, som er afstemt og frisk. Som eneste caviar har den produktionsdato angivet. Hædret som bedste caviar af Gault & Millau i 2021 i Nouvelle Aquitaine - hjemstedet for Frankrigs opdræt af stør og produktion af caviar.
| Varemærke | Perlita |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 0,02 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 30 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Kaviar fra stør, salt. Konservering: E285 |
|---|---|
| Allergentype | Fisk og produkter på basis af fisk |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1075 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 258 |
| Fedt | 16,3 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 3,07 |
| Kulhydrater | 0,6 |
| Heraf sukkerarter | 0,2 |
| Protein | 27,6 |
| Salt | 3,04 |
