Når Emmental produceres på råmælk som denne, får den betegnelsen Grand Cru. Til slut i lagringsfasen overføres ostene til en kælder med 60 procents fugtighed, som omdannes til ilt, der så danner de karakteristiske huller i osten. Vi har valgt denne Savoie-variant, som har en dejlig smag med sødlige og frugtige undertoner. Den samlede lagring er på minimum 5 måneder.
| Oprindelsesland | Frankrig |
|---|---|
| Nettovægt | 4,53 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 4 |
| EAN-nummer | 3352430007140 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, mælkeenzymer, osteløbe, salt, kalciumklorid, Konservering: Lysozymer (fra ÆG) |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1602 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 391 |
| Fedt | 30 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
| Kulhydrater | 2 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 30 |
| Salt | 0 |
