Når Emmental produceres på råmælk som denne, får den betegnelsen Grand Cru. Til slut i lagringsfasen overføres ostene til en kælder med 60 procents fugtighed, som omdannes til ilt, der så danner de karakteristiske huller i osten. Vi har valgt denne Savoie-variant, som har en dejlig smag med sødlige og frugtige undertoner. Den samlede lagring er på minimum 5 måneder.
Oprindelsesland | Frankrig |
---|---|
Nettovægt | 4,53 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 4 |
EAN-nummer | 3352430007140 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, mælkeenzymer, osteløbe, salt, kalciumklorid, Konservering: Lysozymer (fra ÆG) |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1602 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 391 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 2 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 30 |
Salt | 0 |