Giglio Sardo 3 kg
203Udskriv
Giglio Sardo er en mellemlagret pecorino fra Sardinien og mejeriet Argiolas lidt uden for Cagliari. Produceret på omhyggeligt udvalgt sød fåremælk fra lokale gårde og et ganske enestående produkt, som også er mejeriets bedst sælgende ost. Uforlignelig smag; aromatisk, sødmefuld og med let syre samt tydelig smag af fåremælk. Teksturen er let kornet og fast men stadig cremet.
Varemærke | Argiolas |
---|---|
Nettovægt | 3,34 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 5 |
EAN-nummer | 2562590000000 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret fåreMÆLK, salt, osteløbe (fra får), mælkeenzymer. Skorpe må ikke spises (behandlet med konservering E203,E235 og farvestof E150d, E160b) Næringsværdi pr. 100 gr Energi: 408 kcal 1708 kj Protein: 24,7 gr Kulhydrat: 0,7 gr Fedt: 34 gr Fedt i tørstof: 50% + |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1708 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 408 |
Fedt | 34 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0,7 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 24,7 |
Salt | 0 |