Giglio Sardo er en mellemlagret pecorino fra Sardinien og mejeriet Argiolas lidt uden for Cagliari. Produceret på omhyggeligt udvalgt sød fåremælk fra lokale gårde og et ganske enestående produkt, som også er mejeriets bedst sælgende ost. Uforlignelig smag; aromatisk, sødmefuld og med let syre samt tydelig smag af fåremælk. Teksturen er let kornet og fast men stadig cremet.
Varemærke
Argiolas
Oprindelsesland
Italien
Nettovægt
3,34
Enhed
Kilo
Antal pr. kolli
2
Kolli pr. lag
10
Lag pr. palle
5
EAN-nummer
2562590000000
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
Pasteuriseret fåreMÆLK, salt, osteløbe (fra får), mælkeenzymer. Skorpe må ikke spises (behandlet med konservering E203,E235 og farvestof E150d, E160b) Næringsværdi pr. 100 gr Energi: 408 kcal 1708 kj Protein: 24,7 gr Kulhydrat: 0,7 gr Fedt: 34 gr Fedt i tørstof: 50% +
Allergentype
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)