Giglio Sardo er en mellemlagret type Pecorino fra Sardinien, der er pænt fast i konsistensen. Smagen har strejf af hø, hasselnødder, smør og fløde og med en let kornet fornemmelse i teksturen. På trods af den industrielle fremstilling, respekterer man fortsat de gamle traditioner hos mejeriet Argiolas i udkanten af Cagliari. Denne Giglio Sardo er lagret i de typiske 3 måneder.
Varemærke
Argiolas
Nettovægt
3,34
Enhed
Kilo
Antal pr. kolli
2
Kolli pr. lag
10
Lag pr. palle
5
EAN-nummer
2562590000000
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
Pasteuriseret fåreMÆLK, salt, osteløbe (fra får), mælkeenzymer. Skorpe må ikke spises (behandlet med konservering E203,E235 og farvestof E150d, E160b) Næringsværdi pr. 100 gr Energi: 408 kcal 1708 kj Protein: 24,7 gr Kulhydrat: 0,7 gr Fedt: 34 gr Fedt i tørstof: 50% +
Allergentype
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)