Helt hjul af ægte Parmigiano Reggiano DOP med 24 måneders modning. Navnet er beskyttet, og osten fremstilles udelukkende i et klart defineret område mellem Parma og Bologna af råmælk fra lokale køer, som kun må fodres med græs og hø. Osten laves stadig ved håndkraft under den største kontrol og overvågning.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 40 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 5 |
Lag pr. palle | 5 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | RåMÆLK fra ko, salt, osteløbe Fedt i tørstof: Min. 32% Oprindelsesland: Italien |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1633 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 392 |
Fedt | 28,4 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 33 |
Salt | 0 |