Romagna Terre i Emilia Romagna har siden 1985 lavet nogle af de bedste traditionelle italienske oste på fåremælk. Begrænset produktion og maksimal kvalitet lyder en del af deres løfte. Denne ost, nel fieno, som betyder ”i høet”, lagres i over 90 dage i bøgekasser med hø. Det giver en smuk skorpe af hø samt antydninger af græs og hø i smagen, som er ren og fåremælket. Bronze ved WCA 2023.
Varemærke | Romagna Terre |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 1,3 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
EAN-nummer | 2406481 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret italiensk fåremælk, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier. Overfladen er smurt ind i vindruekerneolie og hø (2%) Skorpen er ikke spiselig. |
---|---|
Allergentype | Nødder,Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1396 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 337 |
Fedt | 28 |
Heraf mættede fedtsyrer | 21 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 22 |
Salt | 1 |