Scamorza er en del af den såkaldte pasta filata ostefamilie, hvor man strækker og spinder ostemassen, som man også kender det fra mozzarella. Scamorza affumicata er en syditaliensk røget komælksost med en blød og elastisk tekstur, der er velegnet som smelteost fx på pizza eller i panini. Smagen er let pikant og mælkecremet med fine strejf af røg samt sødlige karamelnoter.
Varemærke | Albiero |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 1,8 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 8 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | koMÆLK, salt, osteløbe (europæisk oprindelse), røgaroma (Tyskland) |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1404 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 338 |
Fedt | 26,4 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 25,1 |
Salt | 1,7 |