I 1600-tallet blev den første Pimentón skabt af spansk rød peber. Den røgtørres over ild af egetræ i 13 til 15 dage, og i denne variant beholder den sin form som flager. Det er pimentón, der giver chorizo og lomo deres særlige karakter. Findes i smagsvarianterne sød (dulce), medium stærk (agridulce) og stærk (picante).
| Varemærke | La Dalia |
|---|---|
| Oprindelsesland | Spanien |
| Nettovægt | 0,04 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 20 |
| Kolli pr. lag | 11 |
| Lag pr. palle | 19 |
| EAN-nummer | 8411388327498 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | Røget paprika i flager, stærk |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1313 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 314 |
| Fedt | 12,8 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 1,9 |
| Kulhydrater | 34,7 |
| Heraf sukkerarter | 7,6 |
| Protein | 0 |
| Salt | 0 |

