Fregola er en traditionel pastatype fra Sardinien, der laves på semuljen fra hvedekernen. Den udformes i små kugleformede bidder, der minder lidt om perlecouscous. Efter formning ristes de i ovnen for at give den karakteristiske bruning og smag. Fregola er lettere porøs i sin overflade, hvilket gør den særligt velegnet til at suge pastasovs og suppen til sig. Denne Fregola er mellemstørrelse.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 0,5 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
Kolli pr. lag | 12 |
Lag pr. palle | 7 |
EAN-nummer | 8005825000220 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Durum HVEDEmel, vand. |
---|---|
Allergentype | Glutenholdige kornprodukter |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1485 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 350 |
Fedt | 1,2 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,2 |
Kulhydrater | 70 |
Heraf sukkerarter | 3 |
Protein | 13 |
Salt | 0 |