Fregola er en traditionel pastatype fra Sardinien, der laves på semuljen fra hvedekernen. Den udformes i små kugleformede bidder, der minder lidt om perlecouscous. Efter formning ristes de i ovnen for at give den karakteristiske bruning og smag. Fregola er lettere porøs i sin overflade, hvilket gør den særligt velegnet til at suge pastasovs og suppen til sig. Denne Fregola er mellemstørrelse.
| Oprindelsesland | Italien |
|---|---|
| Nettovægt | 0,5 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 12 |
| Kolli pr. lag | 12 |
| Lag pr. palle | 7 |
| EAN-nummer | 8005825000220 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | Durum HVEDEmel, vand. |
|---|---|
| Allergentype | Glutenholdige kornprodukter |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1485 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 350 |
| Fedt | 1,2 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0,2 |
| Kulhydrater | 70 |
| Heraf sukkerarter | 3 |
| Protein | 13 |
| Salt | 0 |
