Di Marco’s Sorriso Pinsa bages efter en velbevaret opskrift med hvedemel, sojamel, rismel og surdej, som får lov at hæve i 72 timer, før den forbages. Denne variant er foldet – med en sprød overflade og en blød indre – og udviklet til at blive fyldt. Et nyt format til moderne streetfood: praktisk, simpelt og klar til opvarmning. Opbevares kølet for maksimal friskhed. Fri for GMO og vegansk.
Varemærke
Di Marco
Oprindelsesland
Italien
Nettovægt
0,24
Enhed
Stk.
Antal pr. kolli
6
Kolli pr. lag
15
Lag pr. palle
7
EAN-nummer
8058640078950
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
HVEDEmel, vand, tørret HVEDEsurdej, rismel, SOJAmel, ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, salt, gær.
Åben forpakning opbevares på køl og anvendes inden for 1 døgn.
Tilberedning af forbagt pinsabund: tilføj ønsket topping på pinsabunden og bag i forvarmet ovn på 240 °C i 5-8 min.
Allergentype
Spor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soja og produkter på basis af soja