La Napoletana er en blød tipo 00 specielt udviklet til den berømte og officelle napolitanske pizza. Den er AVPN-godkendt af Associazione
Verace Pizza Napoletana, og har hævningsstyrke W310. For helt optimalt resultat skal den hæve mellem 10 og 12 timer. Molino Dallagiovanna Emilia-Romagna har siden 1832 specialiseret sig i at fremstille forskellige typer af mel - bl.a. til pizza som denne.
| Oprindelsesland | Italien |
|---|---|
| Nettovægt | 10 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 12 |
| Lag pr. palle | 7 |
| EAN-nummer | 8033772090056 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | HVEDEMEL tipo 00 |
|---|---|
| Allergentype | Glutenholdige kornprodukter |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1436 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 343 |
| Fedt | 0,8 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0,1 |
| Kulhydrater | 73 |
| Heraf sukkerarter | 1 |
| Protein | 12 |
| Salt | 0 |
