Salumificio Monteporo blev skabt af brødrene Pugliesi, fordi de ønskede at producere den traditionelle ’nduja. Den har fået DOP-mærket ’di Spilinga’; byen i Monte Poro-bjergene, hvor ’nduja kendes fra. ’nduja laves af blandet svinekød fra skulder, lår, bryst og hoved, som mikses med både mild og stærk peperoncino-chili i slutfasen. Her i et fint lille 90-grams glas.
Varemærke | Monteporo |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,09 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 20 |
EAN-nummer | 8034094150039 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Svinefedt 52 %, svinekød 13 %, sød peber, stærk chilipeber 7,2%, salt, solsikkeolie. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2284 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 553 |
Fedt | 54 |
Heraf mættede fedtsyrer | 26 |
Kulhydrater | 5 |
Heraf sukkerarter | 0,7 |
Protein | 11 |
Salt | 3 |