Salumificio Monteporo blev skabt af brødrene Pugliesi, fordi de ønskede at producere den traditionelle ’nduja. Den har fået DOP-mærket ’di Spilinga’; byen i Monte Poro-bjergene, hvor ’nduja kendes fra. ’nduja laves af blandet svinekød fra skulder, lår, bryst og hoved, som mikses med både mild og stærk peperoncino-chili i slutfasen. Her i et fint lille 90-grams glas.
| Varemærke | Monteporo |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 0,09 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 20 |
| EAN-nummer | 8034094150039 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | Svinefedt 52 %, svinekød 13 %, sød peber, stærk chilipeber 7,2%, salt, solsikkeolie. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 2284 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 553 |
| Fedt | 54 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 26 |
| Kulhydrater | 5 |
| Heraf sukkerarter | 0,7 |
| Protein | 11 |
| Salt | 3 |
