IGP-certificeret bloc de foie gras fra gastro-regionen Sud-Ouest i det sydvestlige Frankrig og producenten Clos Saint Sozy. Deres produkter er uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og denne foie gras er 'cuit' og har en cremet og glat konsistens. Bloc de foie gras er en betegnelse for, at der er brugt forskellige stykker andelever, som pureres sammen og "støbes" i blok.
Varemærke | Clos Saint Sozy |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 0,07 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 20 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. palle | 13 |
EAN-nummer | 3443705001298 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Ande Foie Gras, vand, salt, Armagnac, peber |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2248 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 546 |
Fedt | 57 |
Heraf mættede fedtsyrer | 22 |
Kulhydrater | 1,9 |
Heraf sukkerarter | 1,8 |
Protein | 4,9 |
Salt | 1,3 |