Foie gras på 100 procent lokal andelever og smagt til med salt og peber. IGP-certificeret fra Sud Ouest; gastrohjørnet af Frankrig. Bør tages ud ca. 15 minutter før servering.
| Varemærke | Clos Saint Sozy |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 1 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 3 |
| Kolli pr. lag | 8 |
| Lag pr. palle | 15 |
| EAN-nummer | 3443705000680 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Foie gras fra and, salt, peber, konserveringsmiddel: natriumnitrit (E250), antioxidant: askorbinsyre (E300) |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 2265 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 550 |
| Fedt | 57 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 24 |
| Kulhydrater | 2,4 |
| Heraf sukkerarter | 2 |
| Protein | 7,1 |
| Salt | 1,2 |
