Andrillette uden tilsætningsstoffer og en klassiker fra det franske landkøkken. Andekødet tilberedes i lang tid, indtil det bliver så mørt, at det falder fra hinanden. Derefter blandes det med andefedt - oprindeligt en gammel metode brugt til at konservere kødet. Fra producenten Orocbat i regionen Sud Quest i det sydvestlige Frankrig, som er kendt for sin Gastronomi.
| Varemærke | Orocbat |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 0,09 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 24 |
| Kolli pr. lag | 13 |
| Lag pr. palle | 8 |
| EAN-nummer | 3254637012234 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | Andekød, salt, peber |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1360 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 330 |
| Fedt | 30,8 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 10,4 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 13 |
| Salt | 1,1 |
