Chorizo cular lavet på Iberico-gris fra Capa Negra i sortfodsmekkaet Jabugo i provinsen Huelva. Håndlavet chorizo efter traditionel metode af enestående råvarer; Ibérico-gris opdrættet i frihed og fodret med agern, friske urter og udvalgte kornsorter, krydret med den klassiske spanske røgede paprika.
| Varemærke | Capa Negra |
|---|---|
| Oprindelsesland | Spanien |
| Nettovægt | 1 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 6 |
| Kolli pr. lag | 10 |
| Lag pr. palle | 6 |
| EAN-nummer | 8436034851714 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød fra Iberico bellota grisen, salt, paprika og paprika ekstrakt, hvidløg, SKUMMETMÆLKSPULVER, dextrose, stabilisatorer E-450 og E452i, antioxidanter E-331 og E-316, konserveringsmidler E-252 og E-250. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 2060 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 497 |
| Fedt | 43 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 19,1 |
| Kulhydrater | 2,8 |
| Heraf sukkerarter | 0,6 |
| Protein | 24,8 |
| Salt | 3,8 |
