Hel udbenet Bayonne-skinke, som er Frankrigs mest velrenommerede skinke og stammer fra byen af samme navn. Skinken fra Bayonne er IGP-beskyttet og kan kun fremstilles inden for det særligt specificerede område. Skinken her er udbenet og modnet i 12 måneder og kommer fra slagteriet Mayté, der ligger en time øst for Bayonne og Biarritz i baskerlandet.
| Varemærke | Mayte |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 5,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 5 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød (skinke), salt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1194 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 287 |
| Fedt | 18,2 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 6,8 |
| Kulhydrater | 0,6 |
| Heraf sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 31,5 |
| Salt | 4,89 |
