Prosciutto crudo skåret i kvart fra Quinta Stagione i Parma. MEC-betegnelsen indikerer, at det er skinke af EU-oprindelse, der lufttørres i Italien. Den har en modningstid på omkring 9 måneder og ganske udmærkede nuancer og aromaer, som er med til at gøre den til en rigtig fin lufttørret skinke til prisen.
Varemærke | Quinta Stagione |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 1,25 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 10 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 2673710000004 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt, konservering E252 Kaliumnitrat Opbevares ved mindre end +10°C Oprindelsesland: EU |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 932 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 223 |
Fedt | 12 |
Heraf mættede fedtsyrer | 4,7 |
Kulhydrater | 0,7 |
Heraf sukkerarter | 0,1 |
Protein | 28 |
Salt | 6 |