Prosciutto crudo skåret i kvart fra Quinta Stagione i Parma. MEC-betegnelsen indikerer, at det er skinke af EU-oprindelse, der lufttørres i Italien. Den har en modningstid på omkring 9 måneder og ganske udmærkede nuancer og aromaer, som er med til at gøre den til en rigtig fin lufttørret skinke til prisen.
| Varemærke | Quinta Stagione |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 1,25 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 10 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 8 |
| EAN-nummer | 2673710000004 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt, konservering E252 Kaliumnitrat Opbevares ved mindre end +10°C Oprindelsesland: EU |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 932 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 223 |
| Fedt | 12 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 4,7 |
| Kulhydrater | 0,7 |
| Heraf sukkerarter | 0,1 |
| Protein | 28 |
| Salt | 6 |
