Ruliano er et familieforetagende i Riano i hjertet af Parma-provinsen. Giuseppe og sønnen Daniele varetager produktionen af de 70.000 skinker, der produceres årligt. Af mange anset som den bedste Parmaskinke overhovedet. Denne 24-måneders prosciutto di Parma er det ypperste fra Ruliano; den er nænsomt håndsaltet, og smagen er helt uovertruffen.
Varemærke | Ruliano |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 7 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 4 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 2101000000000 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1113 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 267 |
Fedt | 18 |
Heraf mættede fedtsyrer | 6,1 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |