Ruliano er et familieforetagende i Riano i hjertet af Parma-provinsen. Giuseppe og sønnen Daniele varetager produktionen af de 70.000 skinker, der produceres årligt. Af mange anset som den bedste Parmaskinke overhovedet. Denne 24-måneders prosciutto di Parma er det ypperste fra Ruliano; den er nænsomt håndsaltet, og smagen er helt uovertruffen.
| Varemærke | Ruliano |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 7 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. palle | 10 |
| EAN-nummer | 2101000000000 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fedt | 18 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 6,1 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |
