Økologisk Prosciutto di Parma DOP fremstillet af Salumificio Pedrazzoli, en pioner inden for økologiske charcuteriprodukter. Lavet af italienske grise fra egne gårde – kun svinekød og havsalt. Skinken er håndlavet og lufttørret i 16–18 måneder, hvor den udvikler sin karakteristiske milde, søde og afbalancerede smag. Et rent og naturligt håndværk fra Italiens hjerte.
| Varemærke | Prima Vera |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 8 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. palle | 8 |
| EAN-nummer | 2846530075655 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Økologisk skinke (Italien), havsalt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fedt | 18,3 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 6,1 |
| Kulhydrater | 0,3 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 25,9 |
| Salt | 4,4 |
