Fremragende lufttørret skinke, der er modnet i minimum 18 måneder efter toscanske traditioner hos Savigni i Norditalien midt mellem Bologna og Firenze. Val di Limentra er et naturskønt område med noget nær perfekte forudsætninger for lufttørring af kød, og netop mikroklimaet her giver denne skinke en helt unik smag.Bestillingsvare
Varemærke | Savigni |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 8,5 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød (italiensk oprindelse), salt fra Cervia, sort peber. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 985 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 235 |
Fedt | 28 |
Heraf mættede fedtsyrer | 6,1 |
Kulhydrater | 0,1 |
Heraf sukkerarter | 0,1 |
Protein | 27 |
Salt | 5,9 |