San Daniele er en af Italiens fineste skinker på niveau med de bedste parmaskinker. Denne variant er udbenet og modnet i 12 måneder i områdets unikke blanding af hav- og bjergluft. Landsbyen af samme navn er hjemsted for produktionen, der er underlagt stram kontrol og DOP-beskyttelse, som man også kender fra parmaskinke. San Daniele lægges i pres under modningen, hvilket giver den sin særlige blødhed, mørhed samt en forfinet sødme.
Varemærke | Montorsi |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 6,5 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 4 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 2079850060456 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Skinke fra italienske grise, havsalt. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1145 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 275 |
Fedt | 19 |
Heraf mættede fedtsyrer | 6,5 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |