San Daniele er en af Italiens fineste skinker på niveau med de bedste parmaskinker. Denne variant er udbenet og modnet i 12 måneder i områdets unikke blanding af hav- og bjergluft. Landsbyen af samme navn er hjemsted for produktionen, der er underlagt stram kontrol og DOP-beskyttelse, som man også kender fra parmaskinke. San Daniele lægges i pres under modningen, hvilket giver den sin særlige blødhed, mørhed samt en forfinet sødme.
| Varemærke | Montorsi |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 6,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. palle | 8 |
| EAN-nummer | 2079850060456 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Skinke fra italienske grise, havsalt. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1145 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 275 |
| Fedt | 19 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 6,5 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |

