Teruel er lidt en overset stjerne på skinkehimlen, men den hører til i den helt fine ende, hvilket DOP-certificeringen bl.a. vidner om. Teruel fremstilles udelukkende af kød, salt og luft – ingen tilsætning eller andet unaturligt. Man bruger Duroc-gris på farens side og Landrace på morens, og skinken modnes i 24-30 måneder. Kåret som bedste Teruel i 2021.
| Varemærke | Jamones Pastor |
|---|---|
| Oprindelsesland | Spanien |
| Nettovægt | 5,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 10 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Jamón DOP Teruel svinekød, havsalt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1392 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 335 |
| Fedt | 24 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 9,83 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 28,77 |
| Salt | 0,1 |
