Teruel er lidt en overset stjerne på skinkehimlen, men den hører til i den helt fine ende, hvilket DOP-certificeringen bl.a. vidner om. Teruel fremstilles udelukkende af kød, salt og luft – ingen tilsætning eller andet unaturligt. Man bruger Duroc-gris på farens side og Landrace på morens, og skinken modnes i 24-30 måneder. Kåret som bedste Teruel i 2021.
Varemærke | Jamones Pastor |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 5,5 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 10 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Jamón DOP Teruel svinekød, havsalt |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1392 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 335 |
Fedt | 24 |
Heraf mættede fedtsyrer | 9,83 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 28,77 |
Salt | 0,1 |