Capocollo Cinta Senese ØKO 1,6 kg

2089 Udskriv
Traditionel toscansk specialitet også kendt som coppa. Typisk har capocollo dog et kraftigere strejf af grovkværnet peber end coppa. Man bruger grisens nakkefilet til coppa og capocollo, og denne fra økologiske Savigni i Toscana er lavet på Cinta Senese-svin. Cinta Senese-racen lever frit og er en af de mest velsmagende med sit mørke marmorerede kød.
Nettovægt 1,6
Enhed Kilo
Antal pr. kolli 10
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Svinekød*, salt fra Cervia, sort peber*, kanel*, hvidløg*. * økologisk oprindelse Kan indeholde spor af nitrit og nitrat.
Allergener Nej
Energi (Kj/100g) 1676
Energi (Kcal/100g) 401
Fedt 31,6
Heraf mættede fedtsyrer 11,8
Protein 28,6
Salt 4,9

Andre købte også dette: