Traditionel toscansk specialitet også kendt som coppa. Typisk har capocollo dog et kraftigere strejf af grovkværnet peber end coppa. Man bruger grisens nakkefilet til coppa og capocollo, og denne fra økologiske Savigni i Toscana er lavet på Cinta Senese-svin. Cinta Senese-racen lever frit og er en af de mest velsmagende med sit mørke marmorerede kød.
Varemærke | Savigni |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 1,6 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 10 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød*, salt fra Cervia, sort peber*, kanel*, hvidløg*. * økologisk oprindelse Kan indeholde spor af nitrit og nitrat. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1676 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 401 |
Fedt | 31,6 |
Heraf mættede fedtsyrer | 11,8 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 28,6 |
Salt | 4,9 |