En cremet variant af den italienske delikatesse-klassiker lardo, som er lavet på fedt fra grise og smagt til med salt, peber og lidt urter. Denne crema di lardo er lavet på Cinta Senese-grise - den særligt delikate toscanske griserace - og er produceret af øko-slagteriet Savigni i bjergkæden Appenninerne i Norditalien. Brug den fx som smagsgiver eller på et ristet brød.
Varemærke | Savigni |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,5 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 10 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Fedt fra Cinta senese gris*, kød fra Cinta senese gris*, cervia salt, rosmarin, hvidløg. *økologisk Kan indeholde spor af nitrit og nitrat. Opbevares i køleskab ved 0°-4°C |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 3338 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 798 |
Fedt | 89,6 |
Heraf mættede fedtsyrer | 44,6 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 3 |