Den norditalienske specialitet lardo er uundværlig i det italienske køkken, hvor den bruges både som antipasti i papirtynde skiver og som smagsgiver i saucer, supper m.m. Vores lardo med urter fra Romano Mainelli fremstilles håndværksmæssigt i Lombardiet af udvalgt italiensk spæk og krydres med rosmarin, salvie og hvidløg. Lagret i marmorkar for en dyb smag og blød tekstur.
| Varemærke | Romano Mainelli |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 2,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 8 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. palle | 7 |
| EAN-nummer | 2633395007101 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | svinefedt (Italien), salt, krydderurter, krydderier, konserveringsmiddel: kaliumnitrat (E252) |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 2487 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 604 |
| Fedt | 63 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 22 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 8 |
| Salt | 2,6 |
