Den norditalienske specialitet lardo er uundværlig i det italienske køkken, hvor den bruges både som antipasti i papirtynde skiver og som smagsgiver i saucer, supper m.m. Vores lardo med urter fra Romano Mainelli fremstilles håndværksmæssigt i Lombardiet af udvalgt italiensk spæk og krydres med rosmarin, salvie og hvidløg. Lagret i marmorkar for en dyb smag og blød tekstur.
Varemærke | Romano Mainelli |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 2,5 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 8 |
Kolli pr. lag | 4 |
Lag pr. palle | 7 |
EAN-nummer | 2633395007101 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | svinefedt (Italien), salt, krydderurter, krydderier, konserveringsmiddel: kaliumnitrat (E252) |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2487 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 604 |
Fedt | 63 |
Heraf mættede fedtsyrer | 22 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 8 |
Salt | 2,6 |