Salumificio Monteporo blev skabt af brødrene Pugliesi, fordi de ønskede at producere den traditionelle 'nduja. Den har fået DOP-mærket ’di Spilinga’; byen i Monte Poro-bjergene, hvor 'nduja kendes fra. 'Nduja laves af blandet svinekød fra skulder, lår, bryst og hoved, som mikses med både mild og stærk peperoncino-chili i slutfasen.
| Varemærke | Monteporo |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 0,8 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 12 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinefedt 58 %, svinekød 15 %, sød peber, chili peber, salt, solsikkeolie. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 2245 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 543 |
| Fedt | 51 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
| Kulhydrater | 9,7 |
| Heraf sukkerarter | 0,8 |
| Protein | 11 |
| Salt | 4,4 |
