Salumificio Monteporo blev skabt af brødrene Pugliesi, fordi de ønskede at producere den traditionelle 'nduja. Den har fået DOP-mærket ’di Spilinga’; byen i Monte Poro-bjergene, hvor 'nduja kendes fra. 'Nduja laves af blandet svinekød fra skulder, lår, bryst og hoved, som mikses med både mild og stærk peperoncino-chili i slutfasen.
Varemærke | Monteporo |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,8 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 12 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinefedt 58 %, svinekød 15 %, sød peber, chili peber, salt, solsikkeolie. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2245 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 543 |
Fedt | 51 |
Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
Kulhydrater | 9,7 |
Heraf sukkerarter | 0,8 |
Protein | 11 |
Salt | 4,4 |