Lækre ansjosfileter i god olivenolie. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce eller dressing. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede.
Drænet vægt på 400 gram.
Varemærke | Talatta |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,72 |
Drænet vægt i kilo | 0,4 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
Kolli pr. lag | 11 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 8017572007506 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Ansjosfileter (FISK), olivenolie (45%), havsalt. FAO Fiskezone: FAO 41. Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab, dækket af olie og anvendes inden 4 dage. |
---|---|
Allergentype | Fisk og produkter på basis af fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 998 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 238 |
Fedt | 15 |
Heraf mættede fedtsyrer | 2,9 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 25 |
Salt | 11,5 |