Ansjoser i olivenolie 720 g

415Udskriv
Lækre ansjosfileter i god olivenolie. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce eller dressing. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede. Drænet vægt på 450 gram.
Nettovægt0,72
EnhedStk.
Antal pr. kolli 12
Kolli pr. lag 15
Lag pr. palle 10
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Ansjosfileter (FISK), olivenolie, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab max 7 dage (ansjoser dækket af olie)
Allergentype Spor af nødder,Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)998
Energi (Kcal/100g)239
Fedt7
Heraf mættede fedtsyrer1,1
Kulhydrater0
Heraf sukkerarter0
Protein20
Salt4,5

Andre købte også dette: