Ansjoser i olivenolie 720 g

415Udskriv
Lækre ansjosfileter i god olivenolie. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce eller dressing. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede. Drænet vægt på 450 gram.
VaremærkeTalatta
OprindelseslandItalien
Nettovægt0,72
Drænet vægt i kilo0,45
EnhedStk.
Antal pr. kolli 12
Kolli pr. lag 15
Lag pr. palle 10
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Ansjosfileter (FISK), olivenolie, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab max 7 dage (ansjoser dækket af olie)
Allergentype Spor af nødder,Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)998
Energi (Kcal/100g)239
Fedt7
Heraf mættede fedtsyrer1,1
Kulhydrater0
Heraf sukkerarter0
Protein20
Salt4,5

Andre købte også dette: