Lækre ansjosfileter i god olivenolie. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce eller dressing. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede.
Drænet vægt 53 gram.
| Varemærke | Talatta |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 0,095 |
| Drænet vægt i kilo | 0,053 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 24 |
| Kolli pr. lag | 12 |
| Lag pr. palle | 12 |
| EAN-nummer | 8010807001072 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | ANSJOSfileter (Engraulis Encrasicolus/Ringens/Anchoita), olivenolie 45%, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 27 (fiskemetode not) Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab i max 4 dage (ansjoser dækket af olie) |
|---|---|
| Allergentype | Fisk og produkter på basis af fisk |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 998 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 239 |
| Fedt | 15 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 2,9 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 25 |
| Salt | 11,5 |
