Colatura ansjoskoncentrat 1 L

2021Udskriv
Colatura di Alici er en italiensk fiskesauce lavet af ansjoser, der fanges i Middelhavet og bearbejdes inden for max to døgn fra fangst. Ansjoserne lægges i pres i saltvand, hvor de modnes, inden de efterfølgende presses yderligere, så væsken langsomt filtreres og hældes på flaske. Det giver en utrolig intens smag af ren umami. Fra Agostino Recca, der specialiserer sig i ansjosprodukter. 
VaremærkeAgostino Recca
OprindelseslandItalien
Nettovægt1
EnhedStk.
Antal pr. kolli 12
Kolli pr. lag 5
EAN-nummer8012464000771
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Udtræk af salte ansjoser (FISK), salt.
Allergentype Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)883
Energi (Kcal/100g)211
Fedt13,7
Heraf mættede fedtsyrer3,1
Kulhydrater0
Heraf sukkerarter0
Protein21,9
Salt19,7

Andre købte også dette: