Bleu d'Auvergne (past.) 125 g
F313Udskriv
Stykke af den traditionelle blåskimmelost fra Auvergne-regionen, der også kendes som komælksversionen af Roquefort. Den er dog mere cremet og smøragtig. Græsset og urtet i smagen, og med alderen mere krydret og skarp. Duften er rig, og osten går fremragende med sød dessertvin og robust rødvin. Pasteuriseret og med AOC-status siden 1975. Fra den lokale Livradois-sammenslutning af mejerister.
Nettovægt | 0,125 |
---|---|
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 10 |
Kolli pr. lag | 14 |
Lag pr. palle | 13 |
EAN-nummer | 3760038272509 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe, mælkeenzymer, penicillium roqueforti, kalciumklorid. Næringsindhold pr. 100gr.: Energi: 354Kca/1480Kj Protein: 22g Kulhydrat: 4g Fedt: 26% i færdigt produkt/50% i tørstof Oprindelsesland: Frankrig |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1395 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 336 |
Fedt | 27 |
Heraf mættede fedtsyrer | 21 |
Kulhydrater | 1,3 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 22 |
Salt | 2,5 |