Stykke af den traditionelle blåskimmelost fra Auvergne-regionen, der også kendes som komælksversionen af Roquefort. Den er dog mere cremet og smøragtig. Græsset og urtet i smagen, og med alderen mere krydret og skarp. Duften er rig, og osten går fremragende med sød dessertvin og robust rødvin. Pasteuriseret og med AOC-status siden 1975. Fra den lokale Livradois-sammenslutning af mejerister.
| Varemærke | Fromagerie Thuaire |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 0,125 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 10 |
| Kolli pr. lag | 14 |
| Lag pr. palle | 13 |
| EAN-nummer | 3760038272509 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe, mælkeenzymer, penicillium roqueforti, kalciumklorid. Næringsindhold pr. 100gr.: Energi: 354Kca/1480Kj Protein: 22g Kulhydrat: 4g Fedt: 26% i færdigt produkt/50% i tørstof Oprindelsesland: Frankrig |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1395 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 336 |
| Fedt | 27 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 21 |
| Kulhydrater | 1,3 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 22 |
| Salt | 2,5 |
