Roquefort fra den legendariske mesterproducent Carles. Lagret i mindst 90 dage i naturlige grotter i byen Roquefort i Frankrig. Carles laver deres egen Penicillium Roquefort efter gamle traditionelle metoder, som går igen gennem hele produktionen. En enstående Roquefort af højeste kvalitet. Cremet fornemmelse og den smukke hvide farve, der kendetegner de bedste Roquefort-oste.
Oprindelsesland | Frankrig |
---|---|
Nettovægt | 1,41 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
EAN-nummer | 2704791013246 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret MÆLK fra får, penicillium roqueforti, mælkeenzymer, salt. Fedt 24%. Fedt i tørstof 52% |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1411 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 338 |
Fedt | 24 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 1,6 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 18,5 |
Salt | 0 |