Emmentaler er en mellem hård ost med store huller som har sin oprindelse i dalen Emmental, Bern regionen i Schweiz. Den er AOP beskyttet i den schweiziske version men navnet Emmental kan bruges i andre lande. Den bruges ofte som den er eller i gratiner og fonduer. Denne er modnet i 14 måneder.
Varemærke | Choix |
---|---|
Oprindelsesland | Schweiz |
Nettovægt | 0,2 |
Drænet vægt i kilo | 0,2 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 15 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 16 |
EAN-nummer | 2328558100002 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1646 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 397 |
Fedt | 31 |
Heraf mættede fedtsyrer | 11,1 |
Kulhydrater | 0,38 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 29 |
Salt | 0,5 |