Emmentaler er en mellem hård ost med store huller som har sin oprindelse i dalen Emmental, Bern regionen i Schweiz. Den er AOP beskyttet i den schweiziske version men navnet Emmental kan bruges i andre lande. Den bruges ofte som den er eller i gratiner og fonduer. Denne er modnet i 14 måneder.
| Varemærke | Choix |
|---|---|
| Oprindelsesland | Schweiz |
| Nettovægt | 0,2 |
| Drænet vægt i kilo | 0,2 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 15 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 16 |
| EAN-nummer | 2328558100002 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1646 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 397 |
| Fedt | 31 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 11,1 |
| Kulhydrater | 0,38 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 29 |
| Salt | 0,5 |
