Ægte Parmesanost med en modningstid på minimum 22 måneder. Navnet er varemærkebeskyttet, og osten fremstilles i et klart defineret område mellem Parma og Bologna på råmælk fra lokale køer, som kun fodres med græs og hø. Osten laves stadig ved håndkraft under den største kontrol og overvågning. Spises som den er, i brud, flager eller revet over pasta.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 0,15 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 15 |
Kolli pr. lag | 20 |
Lag pr. palle | 12 |
EAN-nummer | 3573230011568 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe Oprindelsesland: Italien Lagringstid 22-24 måneder |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 402 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |