Den berømte romerske udgave af fåreosten Pecorino fremstilles stadig ud fra samme principper som i oldtidens Rom. De gældende produktionszoner omfatter dog også Sardinien samt Grosetto-provinsen i Toscana foruden selvfølgelig regionen Lazio, hvor Rom ligger. Denne Pecorino Romano er dejlig kraftig og intens og udvikler sig i retning af det pikante med tiden.
Varemærke | CAO Formaggi |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,17 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
Kolli pr. lag | 24 |
Lag pr. palle | 12 |
EAN-nummer | 8015927001124 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret MÆLK fra får, salt, mælkesyrekultur, osteløbe fra lam. Skorpen er ikke spiselig. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1638 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 401 |
Fedt | 33 |
Heraf mættede fedtsyrer | 23,6 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,7 |