Den berømte romerske udgave af fåreosten Pecorino fremstilles stadig ud fra samme principper som i oldtidens Rom. De gældende produktionszoner omfatter dog også Sardinien samt Grosetto-provinsen i Toscana foruden selvfølgelig regionen Lazio, hvor Rom ligger. Denne Pecorino Romano er dejlig kraftig og intens og udvikler sig i retning af det pikante med tiden.
| Varemærke | CAO Formaggi |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 0,17 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 12 |
| Kolli pr. lag | 24 |
| Lag pr. palle | 12 |
| EAN-nummer | 8015927001124 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret MÆLK fra får, salt, mælkesyrekultur, osteløbe fra lam. Skorpen er ikke spiselig. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1638 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 401 |
| Fedt | 33 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 23,6 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,7 |
