En specialitet fra baskerlandet og mejeriet Agour, der ligger for foden af Pyrenæerne på den franske side af den berømte region. En herlig blandingsost fremstillet på lokal fåre- og gedemælk i perfekt balanceret forening. Lagringstiden ligger på 3-4 måneder. Blød og cremet konsistens og flot nuanceret smag, hvor både sartheden fra fåremælken og gedemælkens karakter skinner behageligt igennem.
| Varemærke | Agour |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 4,39 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 8 |
| EAN-nummer | 2328040800007 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret gede- (66 %) og fåreMÆLK (33 %), salt, osteløbe, mælkesyrekultur |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1706 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 412 |
| Fedt | 36 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 24 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 22 |
| Salt | 1,2 |


