Agour Vache & Brebis 4,5 kg
F106Udskriv
Baskisk specialitet fra mejeriet Agour. På lokal dialekt betyder "agour" goddag eller velkommen, og osten her er da også utrolig indbydende. Lagringen ligger på mindst 3 måneder, og osten er vidunderligt nuanceret og overrasker positivt fra første bid. Den er lavet på 80 procent komælk og 20 procent fåremælk og er præmieret flot ved bl.a. World Cheese Awards flere år i streg.
Varemærke | Agour |
---|---|
Nettovægt | 3,7 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 2328047800000 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret ko- (80 %) og fåreMÆLK (20 %), salt, osteløbe, mælkesyrekultur, lysozym (fra ÆG) E1105 |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1723 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 416 |
Fedt | 36 |
Heraf mættede fedtsyrer | 24 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 23 |
Salt | 1,7 |