Appenzeller er både navnet og området, hvor osten kommer fra. Omkring 1069 grundlagde St.Gallen-klosteret provinsen Abbacella, nu kendt som Appenzeller. I 1282 er osten dokumenteret for første gang. Mælken er fra køer, der aldrig har fået andet end græs og de naturlige krydderier, der findes i naturen, aldrig ensilage. Vores Appenzeller har lagret i 6 måneder.
| Oprindelsesland | Schweiz |
|---|---|
| Nettovægt | 6 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| EAN-nummer | 2328555400006 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1626 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 392 |
| Fedt | 32 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 19,2 |
| Kulhydrater | 1 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 25 |
| Salt | 1,6 |
