Appenzeller er både navnet og området, hvor osten kommer fra. Omkring 1069 grundlagde St.Gallen-klosteret provinsen Abbacella, nu kendt som Appenzeller. I 1282 er osten dokumenteret for første gang. Mælken er fra køer, der aldrig har fået andet end græs og de naturlige krydderier, der findes i naturen, aldrig ensilage. Vores Appenzeller har lagret i 6 måneder.
Oprindelsesland | Schweiz |
---|---|
Nettovægt | 6 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
EAN-nummer | 2328555400006 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1626 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 392 |
Fedt | 32 |
Heraf mættede fedtsyrer | 19,2 |
Kulhydrater | 1 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 25 |
Salt | 1,6 |