Gruyère, beliggende i Fribourg-regionen i Schweiz, er kendt for sin AOP-beskyttede ost med rødder tilbage til år 1115. Osten fremstilles uden nogen tilsætningsstoffer, hvor kvaliteten af mælken direkte påvirkes af det græs, som køerne græsser på. Denne lagres i 14 måneder under grottelignende forhold. Dette giver en intens nøddeagtig smag, sødlig med komplekse og kraftige svampede undertoner
| Varemærke | Choix |
|---|---|
| Oprindelsesland | Schweiz |
| Nettovægt | 4 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 10 |
| EAN-nummer | 2328554500004 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1662 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 400 |
| Fedt | 32 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 19,4 |
| Kulhydrater | 0,1 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 28 |
| Salt | 1,5 |
