Ekstra lagret sardisk Pecorino-type, der er hård i sin konsistens og egner sig særdeles godt som riveost - dens herlige kraftige og nuancerede smag egner sig dog også i brud på ostebordet eller efter middagen. Lagringstiden er på 6 måneder - altså dobbelt så lang som den klassiske Giglio Sardo. Fra mejeriet Argiolas Formaggi i udkanten af Cagliari på Sardinien.
Varemærke
Argiolas
Nettovægt
2,87
Enhed
Kilo
Antal pr. kolli
2
Kolli pr. lag
10
Lag pr. palle
5
EAN-nummer
2707990028462
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
Pastauriseret fåreMÆLK, osteløbe, salt, osteenzymer.
Skorpe behandlet med E203, E235 Næringsværdi pr. 100 gr Energi: 233 kcal 980 kj Protein: 16,7 gr Kulhydrat: 0 gr Fedt: 20 gr Fedt i tørstof: 50% + Oprindelsesland: Italien
Allergentype
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)