Giglio Sardo Extra 3 kg

204 Udskriv
Ekstra lagret sardisk Pecorino-type, der er hård i sin konsistens og egner sig særdeles godt som riveost - dens herlige kraftige og nuancerede smag egner sig dog også i brud på ostebordet eller efter middagen. Lagringstiden er på 6 måneder - altså dobbelt så lang som den klassiske Giglio Sardo. Fra mejeriet Argiolas Formaggi i udkanten af Cagliari på Sardinien.
Varemærke Argiolas
Nettovægt 2,87
Enhed Kilo
Antal pr. kolli 2
EAN-nummer 2707990028462
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Pastauriseret fåreMÆLK, osteløbe, salt, osteenzymer. Skorpe behandlet med E203, E235 Næringsværdi pr. 100 gr Energi: 233 kcal 980 kj Protein: 16,7 gr Kulhydrat: 0 gr Fedt: 20 gr Fedt i tørstof: 50% + Oprindelsesland: Italien
Allergentype Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1800
Energi (Kcal/100g) 434
Fedt 34,4
Heraf mættede fedtsyrer 26,3
Kulhydrater 5,8
Heraf sukkerarter 0,8
Protein 25,2
Salt 2

Andre købte også dette: