Manchego med en lagringstid på 9-12 måneder. Langt de fleste ægte Manchego-oste er lavet på råmælk, men denne er på pasteuriseret mælk, selvfølgelig fra Manchega-får, der græsser på sletterne i Castilla-La Mancha. Den harligget i pres i den traditionelle vævede form, der giver osten sit flotte sildebensmønster. Fast og tør og rummer en spændende vifte af sødmefulde smags- og duftnuancer.
| Varemærke | Consorcio de Los Q |
|---|---|
| Oprindelsesland | Spanien |
| Nettovægt | 3 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 10 |
| Lag pr. palle | 5 |
| EAN-nummer | 8426762026225 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret fåreMÆLK, salt, stabilisator: calciumchlorid (E509), mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. Farvestof i skorpe: E150a og E160b(ii) |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1823 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 436 |
| Fedt | 37 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 27 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 26 |
| Salt | 1,5 |



