Manchego DOP añejo (past.) 3 kg

E200Udskriv
Manchego med en lagringstid på 9-12 måneder. Den falder derfor lige mellem Curado og Añejo, men vi har valgt at kategorisere den som Añejo, der typisk ligger på 12 måneder og op.Langt de fleste ægte Manchego-oste er lavet på råmælk, men denne er på pasteuriseret mælk, selvfølgelig fra Manchega-får, der græsser på sletterne i Castilla-La Mancha. Den harligget i pres i den traditionelle vævede form, der giver osten sit flotte sildebensmønster. Fast og tør og rummer en spændende vifte af sødmefulde smags- og duftnuancer.
OprindelseslandSpanien
Nettovægt3
EnhedKilo
Antal pr. kolli 2
Kolli pr. lag 10
Lag pr. palle 5
EAN-nummer8426762026225
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Pasteuriseret fåreMÆLK, salt, stabilisator: calciumchlorid (E509), mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. Farvestof i skorpe: E150a og E160b(ii)
Allergentype Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)1823
Energi (Kcal/100g)436
Fedt37
Heraf mættede fedtsyrer27
Kulhydrater0,5
Heraf sukkerarter0,5
Protein26
Salt1,5

Andre købte også dette: