Manchego med en lagringstid på 9-12 måneder. Langt de fleste ægte Manchego-oste er lavet på råmælk, men denne er på pasteuriseret mælk, selvfølgelig fra Manchega-får, der græsser på sletterne i Castilla-La Mancha. Den harligget i pres i den traditionelle vævede form, der giver osten sit flotte sildebensmønster. Fast og tør og rummer en spændende vifte af sødmefulde smags- og duftnuancer.
Varemærke | Consorcio de Los Q |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 3 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 5 |
EAN-nummer | 8426762026225 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret fåreMÆLK, salt, stabilisator: calciumchlorid (E509), mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. Farvestof i skorpe: E150a og E160b(ii) |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1823 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 436 |
Fedt | 37 |
Heraf mættede fedtsyrer | 27 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 26 |
Salt | 1,5 |