Meule des Alpes 2,5 kg
F591Udskriv
En traditionel alpeost fra Jura-området i Frankrig tæt ved den schweiziske grænse. Den er modnet i minimum 6 måneder og har den helt specielle smag af nødder og smør, som andre oste fra området. Det er familien Monnin, der har stolte traditioner inden for ostehåndværket, som står bag denne Meule des Alpes.
Nettovægt | 2,5 |
---|---|
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret MÆLK fra ko, salt, osteløbe |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1736 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 418 |
Fedt | 34 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18,8 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 28,1 |
Salt | 6 |