En delikat ost med en halvfast, fin tekstur og en farve, der varierer fra elfenben til lys gul. Smagen er mild og ren med en subtil krydring. I løbet af de 3 måneders lagring vaskes hver ost flere gange om ugen med Pinot Noir, den rødvin, hvis druer vokser på skråningerne af Mount Vully, og farven forstærkes derefter med et naturligt, annatto-baseret farvestof.
| Oprindelsesland | Schweiz |
|---|---|
| Nettovægt | 5,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| EAN-nummer | 2328557000006 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Termiseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Til skorpen: rødvin til smøring, farvestof: annattoekstrakt (E160bii) til smøring. Skorpen er ikke spiselig |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1660 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 400 |
| Fedt | 32 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 19,2 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 28 |
| Salt | 1,4 |
