Morbier AOP 7 kg
F130Udskriv
Opkaldt efter den lille landsby af samme navn i provinsen Franche-Comté. Morbier har en karakteristisk sort stribe i midten, der oprindeligt stammede fra tidligere tiders fremstilling med brug af aske. Idag er den sorte rand et vegetabilsk produkt kun til pynt. Osten modnes i minimum 2 måneder og har en skøn fed konsistens og en fin mild smag med karakter. Fra det lokale Montbeliard-mejeri.
Varemærke | Montbeliard |
---|---|
Nettovægt | 7,2 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 6 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret MÆLK (fra ko), mælkesyrebakterier, osteløbe, salt, vegetabilsk kul. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1750 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 422 |
Fedt | 34,7 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 4,6 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 25,73 |
Salt | 0 |