Opkaldt efter den lille landsby af samme navn i provinsen Franche-Comté. Morbier har en karakteristisk sort stribe i midten, der oprindeligt stammede fra tidligere tiders fremstilling med brug af aske. Idag er den sorte rand et vegetabilsk produkt kun til pynt. Osten modnes i minimum 2 måneder og har en skøn fed konsistens og en fin mild smag med karakter. Fra det lokale Montbeliard-mejeri.
| Varemærke | Montbeliard |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 7,2 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 6 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK (fransk oprindelse), mælkesyrebakterier, osteløbe, salt, farve: vegetabilsk kul. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1547 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 373 |
| Fedt | 30 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 21 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 23 |
| Salt | 1,7 |

