En nytænkning af Morbier-osten fra Marcel Petite i de franske Jurabjerge på grænsen til Schweiz. En 4-måneders ekstra lagret version af Morbier, hvor græs, nødder og mælk træder frem i smagen i fin harmoni og med en delikat dybde og lang flot eftersmag. Morbier laves på råmælk og har en fyldig konsistens, karakterfuld smag, omend mild, og så selvfølgelig den karakteristiske askestribe i midten.
| Varemærke | Marcel Petite |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 6,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| EAN-nummer | 2328042100006 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | RåMLÆK fra ko, osteløbe, mælkeenzymer, salt. Farve: vegetabilsk kul. Fedt: 26% Totalt fedtindhold 33 %. Fedt i tørstof 45% |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1584 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 382 |
| Fedt | 32 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 21 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 24 |
| Salt | 1,33 |


