Håndlavet baskisk fåreost fra Pyrenæerne, lagret i mindst 4 måneder. Lavet på pasteuriseret mælk fra Manech-fåret. Smagen varierer efter årstid – mere urtet, nøddeagtig og frugtig om vinteren, mere græs- og blomsterpræget om sommeren. Let tør, men cremet tekstur med fine urtet-frugtige noter. Super Gold WCA 2025.
| Varemærke | Agour |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 2,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 12 |
| Lag pr. palle | 8 |
| EAN-nummer | 3575883005406 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | AOP pasteuriseret fåreMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1865 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 450 |
| Fedt | 38 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 28 |
| Kulhydrater | 2 |
| Heraf sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 25 |
| Salt | 1,7 |


