Sant’Anna laver økologisk Parmesan fra øverste hylde. De er sågar overgået til at være fuldt ud selvforsynende gennem hele deres produktionsapparat med bl.a. egne marker og dyr og eget mejeri. Deres Parmigiano Reggiano DOP modnes i mindst 30 måneder og har en helt utrolig balance i smagen samtidig med, at de forskellige nuancer fremhæves tydeligt.
Varemærke | Sant'Anna |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 2,37 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 7 |
EAN-nummer | 2232545023598 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | RåMÆLK fra ko, salt, osteløbe. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 402 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |