Sant’Anna laver økologisk Parmesan fra øverste hylde. De kører selv hele deres produktion fra ende til anden - fra mark og mælk til mejeri og emballage. Denne Parmigiano Reggiano DOP har en modningstid på mindst 24 måneder og har en unik fyldig og nuanceret smag og struktur.
| Varemærke | Sant'Anna |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 2,3 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 7 |
| EAN-nummer | 2328048600005 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | RåMÆLK fra ko, salt, osteløbe (animalsk, fra kalv) |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1671 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 404 |
| Fedt | 30 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 32 |
| Salt | 1,6 |
