Pecorino al Tartufo her i en ekstra grottelagret variant, der har samlet smag og kræfter i 6 måneder hos Romagna Terre i Emilia Romagna, som siden 1985 har produceret nogle fremragende traditionelle italienske oste. Smagen er flot og intens med tydelige noter fra fåremælken samt fine strejf fra trøflen. Skorpen er ikke spiselig.
Varemærke | Romagna Terre |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 1 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret italiensk fåreMÆLK, trøffel (tuber Aestivum)min 1%, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier. Overfalde dækket med egetræspulver (0,02%) Skorpen er ikke spiselig. Kan indeholde spor af korn og nødder (valnød) Produktet er underlagt naturlig vægttab. Opbevares i køleskab ved +5°C |
---|---|
Allergentype | Nødder,Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1472 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 355 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 22 |
Kulhydrater | 0,6 |
Heraf sukkerarter | 0,6 |
Protein | 22 |
Salt | 1,5 |