Den berømte romerske udgave af fåreosten Pecorino fremstilles stadig ud fra samme principper som i oldtidens Rom. De gældende produktionszoner omfatter dog også Sardinien samt Grosetto-provinsen i Toscana foruden selvfølgelig regionen Lazio, hvor Rom ligger. Denne Pecorino Romano er dejlig kraftig og intens og udvikler sig i retning af det pikante med tiden.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 1,75 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 16 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 6 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | MÆLK fra får, salt, osteløbe fra lam. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1607 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 384 |
Fedt | 32 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
Kulhydrater | 0,1 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 24 |
Salt | 5 |