Pecorino Toscano Semistagionato fra Caseificio il Fiorino. En mellemlagret Pecorino lavet på mælk fra lokale Maremma-får. Den er cremet i fornemmelsen og fast i konsistensen, uden at være tør og smuldrende, med en fin balance mellem mælk, løbe og salt. Ganske kraftige animalske noter samt urter i duften og fyldig og harmonisk i smagen med en flot lang finish. Bronze ved WCA2023.
| Varemærke | Il Fiorino |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 2 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 9 |
| Lag pr. palle | 3 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret fåreMÆLK, Volterra salt, osteløbe, mælkesyrebakterier. Ikke spiselige osteskorpe. Fedt i tørstof: 52% |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1666 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 402 |
| Fedt | 34 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 22 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 24 |
| Salt | 1,7 |


